Artboard 2Group 13Group 20Group 37Group 4GroupGroup 17Group 15Group 10Group 16Group 9Group 13Group 24Group 15Group 20Group 19

7 October 1985

Back of Sewell Building

This image of an original colour photograph was taken c.1975 and depicts University House (now the Sewell Building).  University House contained The Refectory, the main dining hall and cafe of the University in the early days, a post office, restaurant, and other services along with the University/Campus Club or bar. The building was also constructed next to the central pathway The Spine (now Johnson Path).

The Spine (now Johnson Path)

Staff/students talking on the verandah/balcony of The Refectory

This image of an original colour photograph was taken c.1975 and depicts University House (now the Sewell Building)

Download